Objavljeno: 20.01.2017. 10:21 Izmenjeno: 20.01.2017. 10:21

Palilula – gledalac iz Borče Pretok se uključio u primedbe na grejanje u autobusima GSP; tvdi da ni u jednom autobusu na linijama 106 i 107 (za Dunavac i Jabučki rit) nema grejanja i da nema potrebe da se zna broj kada ni u jednom vozilu ne radi grejanje.   Sve primedbe prosleđene su nadležnoj […]

Palilula – gledalac iz Borče Pretok se uključio u primedbe na grejanje u autobusima GSP; tvdi da ni u jednom autobusu na linijama 106 i 107 (za Dunavac i Jabučki rit) nema grejanja i da nema potrebe da se zna broj kada ni u jednom vozilu ne radi grejanje.

 

Sve primedbe prosleđene su nadležnoj službi JKP GSP „Beograd“, a na više puta ponavljan problem nedostatka grejanja dobili smo i načelni odgovor Sekretarijata za saobraćaj:

U vozilima javnog prevoza ima grejanja. Problem su pojedinačni slučajevi, ali tu je potrebno obratiti se Sekretarijatu za saobraćaj sa podacima o konkretnom vozilu, kako bi se delovalo u što kraćem roku i vozilo isključilo iz saobraćaja do uspostavljanja tehničke ispravnosti za rad u zimskim uslovima, – kažu u Direkciji za javni prevoz.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana