Objavljeno: 20.01.2017. 10:20 Izmenjeno: 20.01.2017. 10:20

Voždovac, Kumodraž 2, Vojvode Stepe 463B – gledalac kaže da već 8 dana nemaju toplu vodu, a prijavljivali su to i Elektranama, Stambenom, a njegova žena i Beokomu. Saznali su da je pumpa bila u kvaru, a i kad je pumpa popravljena još uvek nema tople vode (kaže da su joj iz JKP BE rekli […]

Voždovac, Kumodraž 2, Vojvode Stepe 463B – gledalac kaže da već 8 dana nemaju toplu vodu, a prijavljivali su to i Elektranama, Stambenom, a njegova žena i Beokomu. Saznali su da je pumpa bila u kvaru, a i kad je pumpa popravljena još uvek nema tople vode (kaže da su joj iz JKP BE rekli da „nema dotoka hladne vode do podstanice“), tako da sada stanari u pet ulaza nemaju toplu vodu i ne znaju kome više da se obrate.

 

Juče (19.1) pročitani su odgovori 3 javna preduzeća, kojima smo poslali pitanje i čije ekipe su se trudile da pronađu uzrok navedenog poremećaja.

Od JKP „Beogradske elektrane“ dobili smo novi odgovor, odnosno dopunu njihovog jučerašnjeg  odgovora izveštajem nadležnog Sektora „Voždovac“, JKP „Beogradske elektrane“, čija je ekipa danas čak i ispirala izmenjivač toplote kako bi proverile da li je loš kvalitet PTV zapušenje.

„Na osnovu reklamacija na loš kvalitet i nedostatak potrošne topple vode (PTV) u Vojvode Stepe 463 (a,b,v,g), terenske ekipe „Beogradskih elektrana“ su danas (18.1) još jednom izvršile detaljnu kontrolu opreme u podstanici. Konstatovano je da je problem u pritisku hladne vode, odnosno da nema dovoljno dotoka hladne vode u predajnu stanicu. Zbog velikog broja prijava za nekvalitetnu isporuku toplotne energije za zagrevanje potrošne tople vode, izvršili smo i ispiranje izmenjivača i zamenu cirkulacione pumpe. Instalacija koja je u nadležnosti „Beogradskih elektrana“ je u funkciji.

Danas, 19.1.2017. godine, nadležna ekipa JP „Gradsko stambeno“ konstatovala je da je zaglavljena kegla na ventilu na dovodnom vodu hladne vode u šahtu. Samim tim, to je uzrok što korisnici u pomenutom objektu nemaju odgovarajuć kvalitet potrošne tople vode (PTV).“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana