Objavljeno: 25.07.2023. 13:53 Izmenjeno: 25.07.2023. 13:53

Gledateljka se žali da u Ulici Radomira Markovića postoji stara azbestna vodovodna cev sklona pucanju. Zanima je ko je nadležan za zamenu cevi, pošto u poslednje vreme imaju problema sa snabdevanjem vodom? (Ljiljana)     Odgovor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“:   U toku je izrada tehničke dokumentacije kako bi se dobila građevinska dozvola za […]

Gledateljka se žali da u Ulici Radomira Markovića postoji stara azbestna vodovodna cev sklona pucanju. Zanima je ko je nadležan za zamenu cevi, pošto u poslednje vreme imaju problema sa snabdevanjem vodom? (Ljiljana)

 

 

Odgovor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“:

 

U toku je izrada tehničke dokumentacije kako bi se dobila građevinska dozvola za rekonstrukciju vodovodne mreže. Nakon dobijanja građevinske dozvole pristupiće se rekonstrukciji vodovodne mreže u predmetnoj ulici.

 

 

Gledalac je pre tri godine podneo zahtev za uknjiženje placa (u pitanju je vlasništvo tri brata). Za jedan deo došlo je rešenje o korišćenju pre godinu dana, a od tada ništa za preostala dva dela. Kada će stići ova rešenja? (broj parcele  292/1, selo Rakovica). (Mileta)

 

 

Iz Republičkog geodetskog zavoda smo dobili odgovor:

 

Što se tiče parcele 292/1 u sistemu je evidentirana zabeležba sa zahtevom za promenu imaoca prava. Rešavanje predmeta je u toku i stranke će biti obaveštene kada bude doneto rešenje.

 

 

Gledalac pita zašto zaposleni u pošti ne donose račune na kućne adrese na vreme? (Dragan)

 

Pitanje gledaoca smo prosledili JP „Pošta Srbije“, po dobijanju odgovora, obavestićemo ga o istom.

 

 

Bulevar Patrijarha Pavla – Bulevar je pušten pre tri meseca, ali ulična rasveta nije još. Na Bulevaru postoje 4 autobuska stajališta koja su noću u potpunim  mraku, a saobraćaj je vrlo frekventan. (pitanje sa Vibera)

 

 

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda nam je dostavila sledeći odgovor:

 

 

U toku je pribavljanje neophodne dokumentacije u cilju obezbeđivanja uslova za predaju javnog osvetljenja nadležnom javno-komunalnom preduzeću.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana