Objavljeno: 30.05.2023. 12:27 Izmenjeno: 30.05.2023. 12:27

Vojvode Stepe 261, GO Voždovac. Gledateljka se žali na problem prokišnjavanja krova solitera. Ona je na poslednjem spratu i svi stanovi prokišnjavaju. Ne znaju šta da rade a skupština stambene zajednice nema novca da im pomogne. (Nada)   Odgovor JP „Gradsko stambeno“:   Predmetna stambena zajednica nije u sistemu održavanja JP „Gradsko stambeno“, te ovo […]

Vojvode Stepe 261, GO Voždovac. Gledateljka se žali na problem prokišnjavanja krova solitera. Ona je na poslednjem spratu i svi stanovi

prokišnjavaju. Ne znaju šta da rade a skupština stambene zajednice nema novca da im pomogne. (Nada)

 

Odgovor JP „Gradsko stambeno“:

 

Predmetna stambena zajednica nije u sistemu održavanja JP „Gradsko stambeno“, te ovo javno preduzeće nema zakonskog osnova da preduzima bilo kakve aktivnosti povodom opisanog problema.

 

Potrebno je da se stanarka obrati svom upravniku koji bi trebalo da angažuje preduzeće sa kojim stambena zajednica ima zaključen ugovor o održavanju.

 

Svakako pozivamo stambenu zajednicu zgrade na adresi Vojvode Stepe 261 da zaključi ugovor o održavanju sa JP „Gradsko stambeno“ i na taj način ostvari višestruke pogodnosti koje jedino ovo preduzeće može da ponudi, kao što su:

 

–      Hitne intervencije 24 časa dnevno, svakog dana u godini, u okviru redovnog održavanja.

 

–      Otplata radova velikog obima i vrednosti na do 60 mesečnih rata, uz stručni nadzor, garanciju i početak plaćanja po završetku radova, putem uplatnica JKP „Infostan tehnologije“.

 

Sve dodatne informacije stanari mogu dobiti putem pozivnog centra na broj

11 0 11, ili se detaljnije lično raspitati dolaskom na radnu jedinicu Voždovac u Zaplanjskoj 16a, svakim radnim danom od 8 časova do 15 sati i 30 minuta.

 

 

Gledateljka kaže da je u Gandijevoj 74, ispred ulaza  bila velika zmija, prešla je u baštu gde gledateljka sadi cveće, plaši se da uđe u baštu i ne zna kome da se obrati za rešavanje tog problema? ( Jelena)

 

Iz JKP ,,Veterina Beograd“ odgovaraju da se u ovom slučaju gledateljka obrati njihovoj Službi komunalne zoohigijene, na broj telefona: 011/329-3099 .

Naselje Sremčica, GO Čukarica. Pre 4 godine   JP „Gradsko  stambeno“ predat je privatni zahtev za rekonstukciju terasa (pošto je to bila mogućnost  tada). Kasnije, zahtev je podneo i upravnik zgrade.  Ekipe stambenog  su došle da provere stanje, konstatovale da je  potrebno zemeniti oluke. Niko do sada nije došao da promeni oluke, a  terase propadaju na zgradi. (Zorana)

 

Iz JP „Gradsko stambeno“ dobili smo sledeći odgovor:

Prijava gledateljke nema elementarne podatke – adresu predmetne zgrade, a i kontakt telefon koji je ostavljen – nepostojeći je. Shodno navedenom kao i činjenici da ne posedujete nikakav dodatni kontakt stanarke koja se u program uključila, mi možemo samo da zamolimo stanarku da se ponovo javi u jutarnji program Studija B ili nama kako bismo ispitali njene navode i preduzeli sve potrebne aktivnosti u cilju otklanjanja eventualnih problema.

 

 

Gledateljka je dobila turističke vaučere za putovanje, odmor u Srbiji. Dobila je pet  noćenja, a pored toga joj traže da uplati još dve hiljade dinara. Ona pita da li treba da uplati taj novac? (Milanka)

 

Za sve tražene informacije savetujemo gledateljki da se obrati Ministarstvu turizma i omladine. Kontakt telefoni za informacije o vaučerima za odmor u Srbiji su 011/2606-521, 011/2606-576  i 011/3111-569.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana