Objavljeno: 16.05.2023. 14:49 Izmenjeno: 16.05.2023. 14:49

Višnjička ulica, GO Palilula. Gledateljka pita kada će biti završeni radovi u ovoj ulici i zašto se ne pusti i druga traka za saobraćaj? ( Jelena)   Iz JKP „Beograd put“ odgovaraju  da je u planu da radovi u Višnjičkoj ulici budu završeni do 01.10.2023. godine. Iz ovog preduzeća navode da je postavljena odgovarajuća saobraćajna […]

Višnjička ulica, GO Palilula. Gledateljka pita kada će biti završeni radovi u ovoj ulici i zašto se ne pusti i druga traka za saobraćaj? ( Jelena)

 

Iz JKP „Beograd put“ odgovaraju  da je u planu da radovi u Višnjičkoj ulici budu završeni do 01.10.2023. godine. Iz ovog preduzeća navode da je postavljena odgovarajuća saobraćajna signalizacija i  apeluju na građane da je poštuju do okončanja radova.

 

Gledateljka se žali da joj je unuk na pešačkom prelazu u Surčinu u Vojvođanskoj ulici doživeo udes, on je dobro, međutim na tom istom pešačkom prelazu pre tri dana je ubijen čovek. Kome da se obrate za pomoć povodom bezbednosti, da li može da se postavi semafor ili ležeći policajci? ( Anica)

 

Odgovor Sekretarijata za saobraćaj:

 

Potrebno je da precizirate lokaciju na kojoj zahtevate postavljanje ležećeg policajca, kako bismo razmotrili moguće mere. Potrebnu dopunu pitanja možete dostaviti Sekretarijatu za saobraćaj na imejl info.saobracaj@beograd.gov.rs, ili putem pisarnice Sekretarijata za saobraćaj, Ulica 27. marta 43 – 45.

 

Stručna ekipa Sekretarijata za saobraćaj će na osnovu podataka koje dostavite obići predmetnu lokaciju, sagledati saobraćajno-tehničke parametre na terenu i obavestiti Vas o donetim odlukama.

 

Ulica Srpskog husarskog puka broj 81, GO Palilula. Gledalac se žali da u samoj zgradi ne postoje rukohvati na stepenicama, kome da se obrati za pomoć? (Tomislav)

 

Preporučujemo našem gledaocu da se u vezi sa navedenim obrati svojoj opštini, odnosno u konkretnom slučaju GO Palilula, kako bi njegov predlog uvrstili u plan „malih radova“ na navedenoj opštini. Mi smo, takođe, predlog gledaoca prosledili GO Palilula.

 

 

Ulica Dimitrija Tucovića, GO Zvezdara. Gledateljka kaže da je problem komšija koji drži neuredno dvorište, skuplja smeće unutar dvorišta i šire se neprijatni mirisi. Ona pita kome da se obrati za pomoć?

 

Gledateljki savetujemo da se u vezi sa navedenim problemom obrati opštinskoj komunalnoj inspekciji.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana