Objavljeno: 28.03.2023. 14:16 Izmenjeno: 28.03.2023. 14:16

Gledalac pita kada će Ripanj dobiti gradsku kanalizaciju? (Budimir)   Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo sledeći odgovor:   Izmenama i dopunama programa  uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2023. godinu, koji je usvojila Skupština Grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji kanalizacije u naselju Ripanj, jer na ovom području ne […]

Gledalac pita kada će Ripanj dobiti gradsku kanalizaciju? (Budimir)

 

Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo sledeći odgovor:

 

Izmenama i dopunama programa  uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2023. godinu, koji je usvojila Skupština Grada Beograda, nisu planirane aktivnosti na izgradnji kanalizacije u naselju Ripanj, jer na ovom području ne postoji zasnovan kanalizacioni sistem.

 

Grad Beograd će u narednom periodu sagledavati tehničke, pravne i finansijske mogućnosti za formiranje kanalizacionog sistema i na ovom području.

 

Gledalac je predao za upis zemljišta u katastar, već godinu dana čeka, zašto? (Radosav)

Iz Republičkog geodetskog zavoda odgovaraju da je na predmetu predatom pod brojem 952-02-4-231-91193/2022 postojao prethodni zahtev po kojem je nedavno doneto rešenje, a pomenuti predmet je uzet u rad.

 

Gledalac je predao zahtev pre 4 godine za uknjiženje stana na  Bežanijskoj kosi, međutim ne može da uknjiži stan, dobija obaveštenje da je predmet u radu. Zašto je toliko vremena potrebno? (Vojin)

 

Odgovor Republičkog geodetskog zavoda:

 

Predmet predat pod brojem 952-02-6-225-119659/2019 je uzet u rad. Potrebno je da stranka dostavi i potvrdu da je stan isplaćen u celosti. U suprotnom promena vlasništva može biti praćena upisom terete ili zahtev može biti odbijen.

 

Gledalac pita kada će u vrtiću Bubamara u Zemun polju postaviti mobilijar? (Goran)

 

 

Pitanje našeg gledaoca prosledili smo Sekretarijatu za obrazovanje i dečju zaštitu. Po dobijanju odgovora, obavestićemo gledaoca.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana