Objavljeno: 27.03.2023. 15:23 Izmenjeno: 27.03.2023. 15:23

Gledalac pita kada će opština Grocka da proširi Smederevski put od Malog Mokrog Luga do skretanja za Kaluđericu? (Vidoje)   Iz GO Grocka smo dobili odgovor:   Zahtev za rekonstrukciju i proširenje deonice pomenutog puta kroz GO Grocka (od Tri Tiganja do Kružnog puta u Leštanima) podnet je Gradu Beogradu krajem prethodne godine.   Radovi […]

Gledalac pita kada će opština Grocka da proširi Smederevski put od Malog Mokrog Luga do skretanja za Kaluđericu? (Vidoje)

 

Iz GO Grocka smo dobili odgovor:

 

Zahtev za rekonstrukciju i proširenje deonice pomenutog puta kroz GO Grocka (od Tri Tiganja do Kružnog puta u Leštanima) podnet je Gradu Beogradu krajem prethodne godine.

 

Radovi na rekonstrukciji cele deonice od skretanja za MML do Kružnog puta, odnosno i deonice kroz GO Zvezdara i GO Grocka biće započeta ove godine.

 

 

 

Gledateljku zanima kome da se obrati pošto je njen potpis falsifikovan kod notara? (Zora)

 

 

Kako je reč o krivičnom delu, u vezi sa navedenim potrebno je da se gledateljka obrati MUP-u.

Stajalište u Resniku, ulica 13. oktobra preko puta broja 11, GO rakovica. Gledateljka je zamolila da se stajalište  ponovo asfaltira i podigne u odnosu na ulicu pošto je konstantno puno blata, koje se sliva sa ulice. Na ovom stjalištu staju tri linije gradskog  prevoza. (Zorica)

 

Molbu naše gledateljke uputili smo Sekretarijatu za javni provoz. Po dobijanju odgovora od ovog Sekretarijata, gledateljku ćemo informisati o istom.

 

 

 

Gledalac pita kada će Ripanj dobiti gradsku kanalizaciju? ( Budimir)

 

Pitanje našeg gledaoca prosledili smo Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Po dobijanju tražene informacije, obavestićemo gledaoca.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana