Objavljeno: 17.03.2023. 16:06 Izmenjeno: 17.03.2023. 16:06

Gledalac pita kada će službe Republičkog geodetskog zavoda (katastra) početi lično da primaju stranke? (pitanje sa Vibera)     Iz Republičkog geodetskog zavoda smo dobili odgovor:   Službe za katastar nepokretnosti svakog dana primaju stranke u unapred zakazanim terminima i u okviru radnog vremena od 07:30 do 15:30 časova.   Građani mogu zakazati termin u […]

Gledalac pita kada će službe Republičkog geodetskog zavoda (katastra) početi lično da primaju stranke? (pitanje sa Vibera)

 

 

Iz Republičkog geodetskog zavoda smo dobili odgovor:

 

Službe za katastar nepokretnosti svakog dana primaju stranke u unapred zakazanim terminima i u okviru radnog vremena od 07:30 do 15:30 časova.

 

Građani mogu zakazati termin u službi za katastar putem servisa eZakazivanje na sajtu Republičkog geodetskog zavoda ili pozivanjem broja telefona Info centra 0700/500-500.

 

 

 

 

Gledalac kaže da na računima Infostana za januar stoji da je vreme dospeća 28. februar 2023. Zašto se korisniku  naplaćuje kamata na kašnjenje ako je račun plaćen 24. februara. (Šifra korisnika 0037722). (Nikola)

 

Pitanje gledaoca smo prosledili JKP „Infostan tehnologije“. Po dobijanju odgovora, gledaoca ćemo informisati istom.                                     –

 

 

 

Gledalac je operisan 09.02.2023. godine na Grudnoj hirurgiji KCS-a. Njegovoj supruzi  je rečeno da pato-histološki nalaz treba da dobiju za 7 do 10 dana. Posle 37 dana, nalaz još nije stigao, a lečenje druge dijagnostifikovane bolesti zavisi od ovog nalaza? (Dušanka)

 

Iz Kliničnog centra Srbije su odgovorili da na osnovu nepotpunih podataka Klinika za grudnu hirurgiju UKCS-a nije u mogućnosti da da adekvatan odgovor.

 

Uprava Klinike stoji na raspolaganju, kao i do sada, svim pacijentima za rešavanje ovakvih pitanja.

 

 

 

Vojvode Šupljikca 3, GO Zvezdara. Gledalac je u decembru  mesecu podneo dopis EDB-u da brojilo ne prebacuju sa skupe na jeftiniju tarifu. U  EDB-u je odgovoreno da će problem rešiti u što skorije vreme do danas niko nije intervenisao. Kada će, pošto se domaćinstvo greje na struju?  (Nikola)

 

Pitanje našeg gledaoca uputili smo Elektrodistribuciji Srbije. Po dobijanju odgovora, gledalac će biti obavešten.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana