Objavljeno: 03.06.2021. 09:00 Izmenjeno: 03.06.2021. 09:00

Zvezdara, Medaković, Jovana Belića – gledalac pita u ime stanara nove zgrade u ulici Jovana Belića br 2 kada će im biti uređen prostor oko zgrade i prilaz zgradi u dužini 150 metara koji je neasfaltiran i pun rupa. (Petar)   Pitanje koje je postavio gledalac Petar veoma je kompleksno i zavisi od mnogo faktora. […]

Zvezdara, Medaković, Jovana Belića – gledalac pita u ime stanara nove zgrade u ulici Jovana Belića br 2 kada će im biti uređen prostor oko zgrade i prilaz zgradi u dužini 150 metara koji je neasfaltiran i pun rupa. (Petar)

 

Pitanje koje je postavio gledalac Petar veoma je kompleksno i zavisi od mnogo faktora. Na primer: da li je investitor bio u obavezi da uredi prostor oko zgrade i u kom roku; da li je reč o javnoj površini ili o površini koja pripada zgradi; ukoliko je javna površina da li je predata na upravljanje nadležnim preduzećima… U ovakvim slučajevima najbolje je da se gledalac obrati upravniku zgrade koji treba da proveri status zgrade, dokle se stiglo u realizaciji uređenja okoline i koje korake je potrebno preduzeti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana