Objavljeno: 03.06.2021. 08:59 Izmenjeno: 03.06.2021. 08:59

Gledateljka moli da joj neko objasni kakva je procedura ove godine za dobijanje vaučera za banje. Dana 7. maja objavljeno je da će podela početi 10. maja. Tog dana već u 10 sati su joj rekli da je sve podeljeno, uzgred u njenoj pošti je saznala da su stigla svega dva vaučera. (Mirjana)   Ove […]

Gledateljka moli da joj neko objasni kakva je procedura ove godine za dobijanje vaučera za banje. Dana 7. maja objavljeno je da će podela početi 10. maja. Tog dana već u 10 sati su joj rekli da je sve podeljeno, uzgred u njenoj pošti je saznala da su stigla svega dva vaučera. (Mirjana)

 

Ove godine je bilo izuzetno mnogo zainteresovanih za vaučere za letovanje u Srbiji tako da su svi vaučeri podeljeni za svega nekoliko sati. Na sajtu /www.vaucerisrbija.com/ stoji da je procedura sledeća: korisnik vaučera vrši rezervaciju i uz popunjenu prijavu stavlja na uvid potvrdu o rezervaciji, ličnu kartu ili pasoš, a za korisnike prava na penziju, studente i radno angažovana lica i napred navedenu dokumentaciju. Prijava se evidentira sa tačnim datumom i vremenom predaje na šalterima JP „Pošta Srbije“.

Prijave građana će primati najkasnije do 15.10.2021. godine. Broj prijava za dodelu vaučera ograničen je raspoloživim budžetskim sredstvima, a o naknadnim terminima za dodelu vaučera odlučivaće Vlada Srbije, kako su rekli u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija. Ukoliko gledateljka ima neka dodatna pitanja može im se obratiti na broj telefona: 011/2606521 ili 011/2606576.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana