Objavljeno: 01.06.2021. 09:10 Izmenjeno: 01.06.2021. 09:10

Novi Beograd, Blok 70, Jurija Gagarina – da li zelena površina koja se nalazi u Jurija Gagarina, ispred broj 75, može da bude projektovana u parking zonu i tako izbegne parkiranje oko zgrada i u ostalim parkovima u bloku? (Aleksandar)   Sekretarijat za saobraćaj je nadležan za obeležavanje parking mesta u okviru javnih saobraćajnih površina […]

Novi Beograd, Blok 70, Jurija Gagarina – da li zelena površina koja se nalazi u Jurija Gagarina, ispred broj 75, može da bude projektovana u parking zonu i tako izbegne parkiranje oko zgrada i u ostalim parkovima u bloku? (Aleksandar)

 

Sekretarijat za saobraćaj je nadležan za obeležavanje parking mesta u okviru javnih saobraćajnih površina (ulično parkiranje) i utvrđivanje režima parkiranja. Nedostatak parking mesta u pojedinim delovima grada ne može se obezbediti u okviru regulacije ulice. Nedostatak parking mesta predstavlja urbanistički problem. Rešavanju problema prvenstveno treba pristupiti izgradnjom dodatnih kapaciteta za parkiranje izvan regulacije ulice na slobodnim i unutarblokovskim površinama. U vezi sa planiranjem i izgradnjom dodatnih kapaciteta za parkiranje treba se obratiti Sekretarijatu za urbanizam i građevinske poslove i Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana