Objavljeno: 01.06.2021. 09:11 Izmenjeno: 01.06.2021. 09:11

Rakovica, Cerak, Borska ulica – gledalac kaže da do OŠ “Ujedinjene nacije” na Ceraku vodi uzan prolaz kojim deca ulaze u školu. To je put u Borskoj 8 gde postoji saobraćajni znak da nije dozvoljeno parkiranje, međutim gužvu prave roditelji koji dovoze svoju decu do same škole, zaustavljaju se, ostala deca ne mogu lagano da […]

Rakovica, Cerak, Borska ulica – gledalac kaže da do OŠ “Ujedinjene nacije” na Ceraku vodi uzan prolaz kojim deca ulaze u školu. To je put u Borskoj 8 gde postoji saobraćajni znak da nije dozvoljeno parkiranje, međutim gužvu prave roditelji koji dovoze svoju decu do same škole, zaustavljaju se, ostala deca ne mogu lagano da prođu pored vozila, čak se i uplaše pošto vozači trube. Može li se tome stati na put u naselju koje je predloženo za nagradu za urbanizam? (Slavko)

 

Beokom se za rešenje ovog problema obratio OŠ „Ujedinjene nacije“ odakle smo dobili odgovor da znaju za problem i da su se zbog toga pre mesec dana obratili Sekretarijatu za saobraćaj i tražiili da se postavi saobraćajni znak za zabranjeno parkiranje ispred donje kapije školskog dvorišta. Naime, taj prilaz se koristi u hitnim slučajevima i stalno je kapija bila blokirana parkiranim privatnim vozilima. U veoma kratkom vremenskom roku je postavljen znak, ali se dalje pojedinci parkiraju pored samog znaka. Kako je postavljen znak parkiranje je sada zabranjeno i gledalac treba da se obrati saobraćajnoj policiji ili komunalnoj miliciji u vreme kada se parkiranje i zaustavljanje dešava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana