Objavljeno: 11.02.2021. 10:07 Izmenjeno: 11.02.2021. 10:07

Mladenovac – Gledateljka kaže da se od autobuske stanice Lasta do kraja ulice Kralja Petra nalazi veliki broj pasa lutalica koji predstavljaju opasnost za građane i traži da se uklone. (Milena)   Iz JKP Veterina Beograd su nam odgovorili sledeće:   Veterini Beorad je jutros stigla prijava sa pomenute lokacije iz Mladenovca (od predstavnika Udruženja […]

Mladenovac – Gledateljka kaže da se od autobuske stanice Lasta do kraja ulice Kralja Petra nalazi veliki broj pasa lutalica koji predstavljaju opasnost za građane i traži da se uklone. (Milena)

 

Iz JKP Veterina Beograd su nam odgovorili sledeće:

 

Veterini Beorad je jutros stigla prijava sa pomenute lokacije iz Mladenovca (od predstavnika Udruženja slepih) i naša ekipa Zoohigijene je odmah po prijavi izašla na teren i uhvatila jednog od dva prijavljena psa. Ekipe Zoohigijene Veterine Beograd će nastaviti da obilaze pomenutu lokaciju , a o detaljima ćemo Vas naknadno obavestiti.

2 Responses to “”

  1. Suzzan каже:

    Mladenovac je pun lutalica koje su zimi gledne i agresivne. U ulici Kralja Petra ih je bilo 10 ne 2. I dalje su tu kao i svuda po Mladenovcu. Kome se obratiti sto vise ne smemo bezvedno da hodamo ulicama u sred dana?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana