Objavljeno: 22.01.2018. 12:11 Izmenjeno: 22.01.2018. 12:11

Gledalac se žali što u pojedinim autobusima ima puno stepenica, a malo mesta za sedenje.Takođe , traži da se postave trake protiv klizanja na stepenice u autobusima kako se građani ne bi okliznuli.   Iz Sekretarijata za saobraćaj odgovorili su da su za prevoz putnika angažovani i visokopodni i niskopodni autobusi. Višegodišnja je praksa da […]

Gledalac se žali što u pojedinim autobusima ima puno stepenica, a malo mesta za sedenje.Takođe , traži da se postave trake protiv klizanja na stepenice u autobusima kako se građani ne bi okliznuli.

 

Iz Sekretarijata za saobraćaj odgovorili su da su za prevoz putnika angažovani i visokopodni i niskopodni autobusi. Višegodišnja je praksa da se svakom novom nabavkom kupuju niskopodni autobusi opremljeni rampama za ulaz osoba sa invaliditetom, kao i da se zahteva da stepenici budu prekriveni neklizajućim materijalom. Enterijer vozila zavisi od proizvođača, a varira i u zavisnosti od tipa i marke vozila, gde proizvođači moraju da ispune propisane standarde za taj tip vozila.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana