Objavljeno: 19.01.2018. 13:26 Izmenjeno: 19.01.2018. 13:26

Obrenovac, Naselje Topolica – ovo naselje je lepo i ima mesta za parking, međutim problem je što građani koji iz Obrenovca putuju za Beograd tu ostavljaju svoja vozila i stanari nemaju gde da parkiraju. Kako da obezbede parkiranje za svoja vozila ispred zgrade. (Veran)   Iz Gradske opštine Obrenovac dobili smo odgovor da problem sa […]

Obrenovac, Naselje Topolica – ovo naselje je lepo i ima mesta za parking, međutim problem je što građani koji iz Obrenovca putuju za Beograd tu ostavljaju svoja vozila i stanari nemaju gde da parkiraju. Kako da obezbede parkiranje za svoja vozila ispred zgrade. (Veran)

 

Iz Gradske opštine Obrenovac dobili smo odgovor da problem sa parkiranjem u naselju Topolice, nažalost, u ovom momentu ne može biti rešen. Zbog nerešenih-imovinsko pravnih odnosa na zemljištu nije moguća izgradnja novog parkirališta u naselju. U narednom periodu JKP „Parking servis Obrenovac“ ima u planu uvođenje zone, što znači da će se parkiranje naplaćivati, a stanari će dobiti povlašćene kartice za parkiranje.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana