Objavljeno: 27.12.2017. 12:26 Izmenjeno: 27.12.2017. 12:26

Gledateljka se žali na senior kartice. Kaže da u Disu važe samo danima posle penzija, a u apoteci u Mirijevu da nema popusta. (Gordana)   Senior kartice važe samo u onim prodajnim objektima, apotekama i različitim uslužnim delatnostima čiji su vlasnici potpisali ugovor sa Gradom i obavezali se da daju popuste penzionerima. Različite su vrste […]

Gledateljka se žali na senior kartice. Kaže da u Disu važe samo danima posle penzija, a u apoteci u Mirijevu da nema popusta. (Gordana)

 

Senior kartice važe samo u onim prodajnim objektima, apotekama i različitim uslužnim delatnostima čiji su vlasnici potpisali ugovor sa Gradom i obavezali se da daju popuste penzionerima. Različite su vrste popusta i on može da važi na ceo asortiman proizvoda, ali se može odnositi samo na pojedine proizvode. Takođe i visina popusta je različita u zavisnosti od toga kako je vlasnik prodavnice ili usluga odredio. Ukoliko gledateljka želi da se informiše koliki su popusti i na kojim mestima može da koristi senior karticu može da pozove Beokom servis na besplatan broj telefona 0800 110 011.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana