Objavljeno: 27.12.2017. 12:27 Izmenjeno: 27.12.2017. 12:27

Voždovac, motel 1000 ruža – gledateljka traži da se postavi semafor na raskrsnici kod 1000 ruža kako bi bilo bezbednije. (Sanja)   Sekretarijat za saobraćaj nas je obavestio da je predlog gledateljke Sanje evidentiran na listi lokacija za semaforizaciju. Konačnu odluku o semaforizaciji predmetne lokacije doneće stručna komisija Sekretarijata za saobraćaj, nakon obilaska svih lokacija […]

Voždovac, motel 1000 ruža – gledateljka traži da se postavi semafor na raskrsnici kod 1000 ruža kako bi bilo bezbednije. (Sanja)

 

Sekretarijat za saobraćaj nas je obavestio da je predlog gledateljke Sanje evidentiran na listi lokacija za semaforizaciju. Konačnu odluku o semaforizaciji predmetne lokacije doneće stručna komisija Sekretarijata za saobraćaj, nakon obilaska svih lokacija koje su ocenjene kao potencijalni kandidati za semaforizaciju i rangiranja istih prema prioritetu za semaforizaciju. Broj raskrsnica koji će biti izabran za semaforizaciju biće utvrđen planom Sekretarijata za saobraćaj za 2018. godinu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana