Vesić: SNS nudi razvoj Beograda Studio B

BeogradBeograd Pocetna 13. 09. 2017. 12:49:46

Gradski menadžer Goran Vesić je odgovarajući na pitanje novinara šta će u budućnosti Srpska napredna stranka ponuditi Beograđanima, poručio da će SNS pre svega Beograđanima ponuditi rad i završetak svih projekata na kojima se trenutno radi, i nastaviti da sprovodi i viziju razvoja Beograda.

vesic-tanj

„Poslednje tri godine potpuno je promenjena vizija razvoja Beograda. Beograd se spušta na reke i razvija se na rekama umesto što se širio prema predgrađima“, naveo je Vesić.

Kako je dodao, rešavaju se brojni infrastrukturni problemi Beograđana.

On je naglasio da SNS iza sebe ima rezultate i da je za protekle tri i po godine urađeno više nego što je urađeno decenijama unazad.

„Potpuno smo spremni da nastavimo da sprovodimo viziju, a naša vizija je deo Vlade Srbije odnosno predsednika Aleksandra Vučića“, zaključio je Vesić.

One Response to “Vesić: SNS nudi razvoj Beograda”

  1. Slobodan kaže:

    Čega razvoj? Da, samo užeg centra Beograda. Mesec dana pokušavam da dobijem odgovor od nadležnih ( Beokom servis, opštine Grocka, gradonačelnika, Sekretarijata za saobraćaj, JP „Beograd puta“-a….) a u vezi udarnih rupa, trave pored puta koja ove godine nije košena a negde je visoka da se ne vidi stub sa natpisom GSP linija, nema trotoara . Smederevski put u potezu od MML-a do Boleča je u katastrofalnom stanju!!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Vedro

Trenutna temperatura 26°C

Vedro

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 33°C
Min: 21°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana