Zukorlić:Objediniti se oko nacionalnog i državnog interesa Tanjug

Objavljeno: 15.02.2018. 20:38 Izmenjeno: 15.02.2018. 20:38

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić čestitao je danas građanima Srbije i predsedniku Republike Dan državnosti i pozvao da se svi objedine oko opšteg nacionalnog, građanskog i državnog interesa i da svi zajedno rade za te vrednosti i ciljeve.

FOTO TANJUG / Stranka pravde i pomirenja / bb

On je rekao da treba otvoriti novu stranicu u odnosima, „da pokažemo da imamo snage da razdvojimo ono što je od opšteg nacionalnog, građanskog, državnog interesa sa jedne strane, a sa druge strane ono što je uski lični, partijski ili interes manjeg kolektiviteta“, navodi se u saopštenju SPP.

„Da se oko prvog seta interesa objedinimo, da zajednički radimo za te vrednosti i ciljeve, a za ovo drugo, partijsko i partikularno, izvolimo na olimpijadu koja se zove „izbori““, rekao je Zukorlić.

Zukorlić je istakao da će učiniti sve da do građana dopre poruka za koju veruje da predstavlja seme nove i sveže politike u Srbiji, a to je politika pravde, pomirenja, čistote i međusobnog uvažavanja.

On je ocenio i da se Stranka pravde i pomirenja, od ostalih stranaka razlikuje po tome što ima ambiciju da dokaže da politika može imati dušu, i da se obraća ljudima koji zbog „bezdušnosti“ političara mrze politiku.

Odbornički kandidati i članovi SPP čestitali su Zukorliću 48. rođendan velikom tortom, a nosilac liste SPP-a na beogradskim izborima Nenad Prokić ocenio je da je Zukorlić drugačiji od ostalih političara i da obeležava početak drugačije politike u Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Četvrtak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana