ZEMUN : Rešen problem struje u naselju Šangaj

Objavljeno: 23.02.2024. 10:58 Izmenjeno: 24.02.2024. 10:59

U kratkom roku Gradskoj opštini Zemun stigao je odgovor “Elektroprivrede Srbije“ na dopis predsednika Opštine Gavrila Kovačevića zbog problema sa čestim isključenjima i prekidima u isporuci električne energije domaćinstvima u batajničkom naselju Šangaj. U odgovoru, koji je potpisao direktor ogranka Zemun EPS- a mr Boris Petrović, navodi se da je direktan vod Beograd 9 – […]

U kratkom roku Gradskoj opštini Zemun stigao je odgovor “Elektroprivrede Srbije“ na dopis predsednika Opštine Gavrila Kovačevića zbog problema sa čestim isključenjima i prekidima u isporuci električne energije domaćinstvima u batajničkom naselju Šangaj.

U odgovoru, koji je potpisao direktor ogranka Zemun EPS- a mr Boris Petrović, navodi se da je direktan vod Beograd 9 – Batajnica za napajanje trafo stanice za domaćinstva u Šangaju “bio ugrožen izgradnjom objekata ispod njega“.

Ogranak EPS-a Zemun saopštava da su ekipe za otklanjanje kvarova brzo intervenisale i rešavale tehničke probleme na terenu, uz neophodne prekide zbog bezbednosti sistema. U odgovoru se taksativno navode lokacije i vremena isključenja u snabdevanju električnom energijom, koji su bili neizbežni zbog popravki.

Višemesečni problemi u snabdevanju električnom energijom, navodi se u odgovoru iz EPS-a, rešeni su, posle urgencije iz Gradske opštine Zemun, postavljanjem novog stuba i rasterećenjem direktnog voda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana