Zbog nepredviđenih dodatnih radova produženo zatvaranje dela Dečanske beoinfo

Objavljeno: 14.03.2024. 17:03 Izmenjeno: 14.03.2024. 17:07

Zbog nepredviđenih radova na sanaciji dodatnog kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži, do ponedeljka, 18. marta do kraja dana, biće produženo zatvaranje za saobraćaj dela Dečanske ulice, od Nušićeve do Trga Nikole Pašića, saopštavaju iz JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija”. Ekipe JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija” su tokom planiranog otklanjanja kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži u […]

Zbog nepredviđenih radova na sanaciji dodatnog kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži, do ponedeljka, 18. marta do kraja dana, biće produženo zatvaranje za saobraćaj dela Dečanske ulice, od Nušićeve do Trga Nikole Pašića, saopštavaju iz JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Ekipe JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija” su tokom planiranog otklanjanja kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži u Dečanskoj ulici, otvaranjem rova i uvidom u situaciju na samoj lokaciji, otkrili postojanje dodatnog kvara na instalacijama. Zbog izvođenja dodatnih radova na sanaciji kvara, angažovanjem ekipa i kompletne mehanizacije JKP BVK, nije bilo drugog rešenja osim produžetka zatvaranja dela Dečanske ulice.

Alternativni režim saobraćaja i javnog gradskog prevoza, koji je prethodnih dana uspostavljen u Dečanskoj i okolnim ulicama, ostaje na snazi sve vreme tokom radova na otklanjanju kvara.

Iz ovog gradskog preduzeća još jednom se izvinjavaju svim građanima zbog neugodnosti i mole za dodatno strpljenje i razumevanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 24°C

Vedro

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 27°C
Min: 17°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana