Vulin sa producentima projekta „Heroji sa Košara“ Tanjug

Objavljeno: 21.01.2020. 11:47 Izmenjeno: 21.01.2020. 13:49

Ministar odbrane Aleksandar Vulin sastao se sa predstavnicima producentske kuće „Omega production“, koji rade na pripremi igranog filma i serijala „Heroji sa Košara“.

Na sastanku su govorili o podršci Ministarstva odbrane i Vojske Srbije projektu igranog filma i serijala o herojima sa Košara, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Vulin je ukazao na važnost bitke na Košarama u odbrani otadžbine od NATO agresije, o kojoj je do nedavno javnost malo znala, kao i na značaj projekata posvećenih tako važnim događajima u srpskoj istoriji.

U ime produkcijske kuće, reditelj Balša Ðogo, predstavio je ministru odbrane projekat „Heroji sa Košara“, kao i neophodne informacije u vezi sa njegovom realizacijom, sa posebnim osvrtom na elemente u kojima bi podrška Ministarstva odbrane bila značajna.

„Ministarstvo odbrane prepoznalo je koliko je to veliki i odgovoran posao i odlučili su da nam i pomognu u realizaciji tog projekta. Serijal govori o momcima koji su branili Košare, ali i o svim pripadnicima vojske koji su učestvovali u odbrani otadžbine od NATO agresije“, istakao je reditelj Balša Ðogo.

On je dodao da je planirano snimanje filma i 12 epizoda serije „Heroji sa Košara“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana