Vulin i predsednik Interpola studio b

Objavljeno: 19.10.2022. 12:16 Izmenjeno: 19.10.2022. 12:16

Predsednik Interpola Al-Raisi pozvao je ministra unutrašnjih poslova Srbije Vulina da poseti sedište Interpola u skorijoj budućnosti. 

foto mup

 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je sa predsednikom Interpola i generalnim inspektorom policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata general-majorom Ahmedom Naserom Al- Raisijem.

Ministar Vulin je naglasio da su rezultati Al-Raisija vidljivi i da će Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nastaviti da daje punu podršku radu Interpola.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin čestitao je Al-Raisiju na uspešnom predsedavanju Generalnom skupštinom Interpola.

Predsednik Interpola Ahmed Naser Al-Raisi zahvalio se ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu na podršci Republike Srbije prilikom izbora za predsednika Interpola 2021. godine u Istanbulu.

Predsednik Interpola Al-Raisi prihvatio je poziv ministra Vulina da u bliskoj budućnosti poseti Beograd i dodatno se uveri u stručnost i kapacitete srpske policije.

Ministar Vulin je istakao da je Srbija pouzdan i snažan partner u naporima da se rad Interpola i njegovih tela modernizuje i ne dopusti njegova politizacija.

Na sastanku je razgovarano i o bilateralnoj saradnji Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a sagovornici su saglasni da su zahvaljujući dobrim ličnim odnosima  dva lidera, predsednika Aleksandra Vučića i šejka Muhameda bin Zajeda Al Nahjana odnosi dve države na najvišem nivou i da je potrebno izuzetne odnose dalje unapređivati i produbljivati, posebno kada je u pitanju saradnja u oblasti unutrašnjih poslova.

Predsednik Interpola Al-Raisi pozvao je ministra unutrašnjih poslova Srbije Vulina da poseti sedište Interpola u skorijoj budućnosti.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana