Vučić:Uvek smo radili ono što je najbolje za našu zemlju tanjug

Objavljeno: 09.10.2022. 10:17 Izmenjeno: 11.10.2022. 12:31

Naučili smo da trpimo pritiske i nikada nećemo dovesti Srbiju u opasnost, već nastavljamo rad na njenom opstanku i prosperitetu i u nedeljama koje su pred nama. Živela Srbija!“, napisao je predsednik Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandra Vučić ocenio je da je protekla nedelja bila izuzetno važna za Srbiju u svakom smislu, a da ga posebno raduje nastavak trenda dogovora i realizacije velikih investicionih projekta koji jačaju našu privredu i prosperitet celog društva.

„Radimo sa najvećim svetskim ekonomijama, nemački gigant MTU otvorio je novu fabriku u Srbiji, a sa japanskim kompanijama dogovoreno je intenziviranje saradnje“, napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav, uz video snimak u kojem su prikazani najvažniji događaji i sastanci protekle nedelje.

Predsednik je podsetio da je na regionalnom planu sa prijateljima iz Mađarske i Austrije dogovoren zajednički rad na jačanju bezbednosti naših država i građana, a da su na evropskom nivou, po prvi put u prisustvu lidera sa celog kontinenta, tražena rešenja za izazove koji su nam zajednički i nikad teži.

„U svim tim kontaktima, pri svakom rukovanju, dogovoru ili našem odgovoru, rukovodilo me je jedno – interes Srbije. Mi smo uvek radili ono što je najbolje za našu zemlju i uspevali smo da odolimo teškim izazovima sa bilo koje strane. Naučili smo da trpimo pritiske i nikada nećemo dovesti Srbiju u opasnost, već nastavljamo rad na njenom opstanku i prosperitetu i u nedeljama koje su pred nama. Živela Srbija!“, napisao je predsednik Vučić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana