Vučić u Priboju Studio B, Tanjug

Objavljeno: 12.01.2022. 09:16 Izmenjeno: 12.01.2022. 12:02

Predsednik Aleksandar Vučić u Priboju sa predstavnicima lokalne samouprave, političkih partija, privrednicima i predstavnicima obe verske zajednice u tom gradu.

Prema programu posete, predsednik će prvo obići fabriku „Flex Academy d.o.o“, a zatim i fabriku „Inmold“, koja je u sistemu dualnog obrazovanja. Zatim će se u Domu kulture „Pivo Karamatijević“ sastati sa predstavnicima lokalne samouprave, političkih partija, privrednicima i predstavnicima obe verske zajednice u Priboju.

Nakon toga, planirane su izjave za medije, saopštila je pres služba predsednika. Vučić će zatim obići Hasan-aginu džamiju, gde će razgovarati sa efendijom Harunom Eminagićem i građanima Priboja.

Nakon toga, predsednik će obići i manastir Svetog Nikole u Pribojskoj banji. Vučić je prethodno potvrdio da ide u Priboju kako bi se spustile narasle međunacionalne tenzije, preduzele neophodne i konkretne mere u vezi sa tim i obezbedila puna sigurnost za sve građane Srbije.

Predsednik će odlaskom u Priboj praktično odgovoriti na poziv koji su mu uputili predstavnici lokalne samouprave u tom gradu, predsednik opštine Lazar Rvović i sve tri bošnjačke stranke koje participiraju u vlasti, kao i predstavnici Islamske zajednice, da dođe u njihov grad, kako bi zajednički ulili poverenje Bošnjacima i potvrdili još jednom da je Srbija i njihova država.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana