Vučić u Bratislavi sa Martinom Larkin, Ronom Džonsonom i Filipom Rikerom

Objavljeno: 07.06.2019. 16:13 Izmenjeno: 07.06.2019. 16:38

„Zahvalni smo na svakoj vrsti pomoći koju svetski ekonomski forum može da pruži Srbiji u unapređenju, otvaranju i pozicioniranju naše ekonomije u svetu“, poručio Vučić u razgovoru sa Martinom Larkin.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Bratislavi s rukovodiocem odeljenja za Evropu i Evroaziju i članicom Izvršnog odbora Svetskog ekonomskog foruma Martinom Larkin.

vucic-bratislava-tanj

Vučić i Larkin su među učesnicima GLOBSEC foruma u glavnom gradu Slovačke.

„Zahvalni smo na svakoj vrsti pomoći koju Svetski ekonomski forum može da pruži Srbiji u unapređenju, otvaranju i pozicioniranju srpske ekonomije u svetu, s obzirom na to da je globalni socio-ekonomski razvoj glavni prioritet WEF“, piše u poruci na Vučićevom Instagram profilu uz fotografiju sa bilateralnog sastanka.

vucic-larkin-instagram

 

Vučić sa Ronom Džonsonom

ron-dzonson-vucic-tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Bratislavi sa senatorom i predsedavajućim Odbora za unutrašnju bezbednost i vladine poslove Senata SAD Ronom Džonsonom.

Vučić i Džonson su među učesnicima Međunarodne konferencije „GLOBSEC“ foruma u glavnom gradu Slovačke.

Vučić u Bratislavi sa Filipom Rikerom

Vučić sastao se, na marginama međunarodne Globsec konferencije, sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Filipom Rikerom.

Kako je Vučić ranije najavio, od američkih zvaničnika na marginama skupa u Bratislavi, između ostalog, zatražiće pomoć da Priština ukine takse.

Ranije danas, predsednik Srbije sastao se i sa rukovodiocem odeljenja za Evropu i Evroaziju i članicom Izvršnog odbora Svetskog ekonomskog foruma Martinom Larkin i senatorom i predsedavajućim Odbora za unutrašnju bezbednost i vladine poslove Senata SAD Ronom Džonsonom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana