Vučić poručio Đilasu: Mani ga se Mito Studio B, Tanjug

Objavljeno: 23.05.2021. 19:21 Izmenjeno: 24.05.2021. 11:51

Možete li da zamislite da sam normalan i zdrav, sa koliko bi onda razlike gubili od nas, poručio predsednik Vučić komentarišući skandalozne uvrede Dragana Đilasa da je mentalno oboleo.

Upitan da komentariše izjavu Dragana Ðilasa, da je “mentalnno oboleo čovek, predsednik je ironično primetio da kada Ðilas to kaže verovatno mu treba verovati, kao i za račune i sve drugo.

“Zato on ide da obilazi bolnice u 23 sata, a ja sam išao da pokažem da ti ljudi rade treću smenu, da hitamo sa bolnicama, u toj bolnici smo spasili hiljade života, a da smo čuvali njihove kapacitete nigde ne bismo stigli”, rekao je.

Na pitanje da li ga to vređa, Vučić je istakao da to treba da procene ljudi.

“Meni je važno da ne stavljaju omču oko vrata mojoj deci a što se mene tiče ja se ponosim radom saradnika, pre svega rezultatima. Oni to za 12 godina nisu mogli ni da obiđu…”rekao je predsednik i dodao da će neko o tome šta je urađeno za njegovog mandata pričati za 50 ili 100 godina.

Vučić je sve to opisao izrekom iz mesta porekla njegove majke, koja je Bačvanka, a gde na takve stvari uobičajeno odgovaraju sa:”Mani ga se Mito”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana