Vučić pomagao i bio u stalnom kontaktu sa Ivanovićem Studio B

Objavljeno: 25.01.2018. 12:57 Izmenjeno: 25.01.2018. 21:11

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio u stalnom kontaktu sa njenim suprugom, dok je bio u pritvoru, kao i da im je i privatno pomagao, kad god je zatrebalo.

„Najteži period u životu mog pokojnog supruga bile su tri i po godine koje je proveo u pritvoru, tokom kojeg je našeg sina i mene viđao pod nadzorom stražara. Ipak, neizmerno mu je znacila podrška pojedinih političara iz Beograda, među kojima je bio i Aleksandar Vučić, i to nije nikakva tajna“, rekla je ona u intervjuu za Srpski telegraf.

Vučić je, naglasila je, posećivao Ivanovića i često kontaktirao sa njim.  „Bili su i na telefonskoj vezi. Nudio nam je pomoć i privatno, znala sam da, šta god dam treba, mogu da mu se obratim. Te stvari nisu imale veze sa politikom“, rekla je ona.

Udovica Olivera Ivanovića nije želela da spekuliše ko se krije iza njegovog ubistva, ali je rekla da se nada da će u narednih nekoliko dana dobiti informaciju o tome ko je ubica i naručilac ubistva.

Istovremeno je negirala spekulacije da će ući u politiku i nastaviti tamo gde je njen suprug stao poručivši da politiku „mrzi više od svega“ i da u te vode ne bi ušla „ni po koju cenu“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana