Vučić: Pokazali smo koliko brinemo o interesima građana tanjug

Objavljeno: 13.09.2023. 10:06 Izmenjeno: 15.09.2023. 10:40

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima i odgovorio na kritike dela opozicije i napisa pojedinih medija povodom odluke o smanjenju cena osnovnih životnih namirnica. “Dragi građani, čini mi se da smo vam pokazali koliko brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne samo kroz povećanje plata i penzija, ne samo kroz svakodnevnu borbu za […]

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima i odgovorio na kritike dela opozicije i napisa pojedinih medija povodom odluke o smanjenju cena osnovnih životnih namirnica. “Dragi građani, čini mi se da smo vam pokazali koliko brinemo o vašim interesima, o vašim životima. Ne samo kroz povećanje plata i penzija, ne samo kroz svakodnevnu borbu za više puteva, pruga, škola, bolnica, svega onoga što je važno za budućnost vašu, vaših roditelja, vaše dece. Pre nekoliko dana pokrenuli smo inicijativu za smanjenjem cena važnih proizvoda. Među dvadesetak proizvoda bio je i parizer“, poručio je sinoć predsednik na Instagram nalogu “avucic“. U međuvremenu taj parizer postao je, kako je dodao, glavni neprijatelj stranka bivšeg režima i njihovih medija. Predsednik je dodao da su pomenuti mediji prvo govorili da „Vučić ne sme da jede parizer jer je, valjda, otrovan“, a da sada kada je predsednik najavio da će kupiti parizer, na naslovnoj strani “Danasa“ i “Nove“ pišu da Vučić koristi parizer da bi pobedio na izborima i da bi “naprednjački milioneri da jedu parizer“. “Milioneri su od Mikija i tasta, preko Dragana Đilasa, do Zelenovića i Dušana Petrovića. Mi smo samo obični ljudi i nastavićemo da pobeđujemo milionere. Upravo zato što ćemo da brinemo o običnom čoveku, o običnom narodu. A milioneri, kako su promenili mišljenje o izborima, jer su četiri meseca bili oštro protiv, tako su promenili i mišljenje i o svojoj politici i o svojim vitalnim ciljevima, tako će promeniti mišljenje i o parizeru. Odjednom će da zavole parizer o setiće se da su ga nekada jeli kada nisu bili milioneri. Baš zato ih narod neće, a mi ćemo im odgovoriti, ne samo u skladu sa zakonom već u skladu sa demokratskim normama, poštujući sva njihova prava i, naravno, opet pobediti“, poručio je predsednik Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će sledeće nedelje pojeftiniti još 10 važnih proizvoda. „Sledeće nedelje pojeftiniće još deset važnih proizvoda. Srećan što možemo da pomognemo našim građanima…“, objavio je Vučić na instagramu uz video poruku povodom početka akcije u okviru koje snižena cena 20 osnovnih proizvoda u maloprodajnim lancima u Srbiji. Vučić je u Palati Srbija, zajedno sa ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momirovićem, doručkovao sedvič sa parizerom i drugim namirnicama koje su danas pojeftinile u trgovinama širom Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Utorak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana