Vesić: Sadašnja vlast aktivno rešava probleme Tanjug

Objavljeno: 02.02.2018. 17:57 Izmenjeno: 02.02.2018. 17:57

Kandidat za odbornika sa liste “Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd“ Goran Vesić razgovarao je sa stanovnicima rakovičkog naselja Ljubiša Jelenković o realizovanim i projektima koji će se ubuduće raditi u tom naselju.

U razgovoru sa meštanima, Vesić je primetio da je njihov najveći problem kanalizacija, ali da sadašnja gradska vlast taj problem aktivno rešava.

On je podsetio da je u prethodne četiri godine u prigradska naselja uloženo 350 miliona evra što je više u odnosu na period od 2008. do 2012. godine kada je za tu namenu uloženo manje od 100 miliona evra. “Postoji mnogo više probelma nego što imamo para, ali je činjenica da imamo vise novca, da smo stabilizovali finasije i da mozemo da ulažemo u razne projekte. Naša politika je da svi građani moraju da imaju kanalizaciju, vodovod, put i javni prevoz“, istakao je Vesić i dodao da tu ne sme da bude razlike bez obzira da li ljude žive u centru ili prigradskim naseljima.

Predsednik opštine Rakovica Vladan Kocić izrazio je zadovoljstvo zbog početka druge faze izgradnje kanalizacije u naselju Ljubiša Jelenković koje, kako je dodao, 50 godina čeka kanalizaciju. “Prva faza je završena, danas je počela druga i hvala svima koji su se angažovali oko toga“, rekao je Kocić i izrazio nadu da će u doglednom periodu celo naselje biti pokriveno kanalizacijom

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana