Vesić: Milan Ćulibrk svake nedelje pokaže da može da bude gori Studio B

Objavljeno: 31.01.2020. 15:39 Izmenjeno: 31.01.2020. 15:39

Ako ste pomislili da Milan Ćulibrk ne može da uradi nešto gluplje i da ne može više da potceni svoje čitaoce, svake nedelje nas razuveri i pokaže da može da bude gori, napisao je na Fejsbuku Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda.

„Tako je ove nedelje u svom uvodniku citirao nekog idiota sa Tvitera koji je izmislio da sam rekao da će „Grad Beograd za pet godina zasaditi pet miliona stabala”. Ali nivo pisanja i profesionalnost Milana Ćulibrka su takvi da on tekstove i piše na osnovu laži i poluinformacija koje i ne proverava. Ali Ćulibrk je ove nedelje zaista ispao najgluplji do sada.

Na kraju novina koje uređuje demantovao je sam svoje tvrdnje iz uvodnika jer je objavio moju izjavu u rubrici „Izjava nedelje”, u kojoj se kaže da će Grad Beograd za pet godina zasaditi milion stabala!? I kome će sada Ćulibrkovi čitaoci da veruju? Ćulibrku sa 3. strane ili Ćulibrku sa 62. strane?

Tako to bude kada novine koje su uređivali Veselin Masleša, Najdan Pašić, Milo Gligorijević, Stevan Nikšić ili Milovan Glišić spadnu na to da ih između dva pića i dve kafane uređuje Milan Ćulibrk.”, navodi Vesić…

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana