Vakcinacija studenata Studio B

Objavljeno: 29.03.2021. 13:09 Izmenjeno: 30.03.2021. 10:13

Vakcinacija studenata u Srbiji počela je prošle nedelje. U Beogradu se proces vakcinacije sprovodi u Studentskoj klinici u Krunskoj ulici, ali i u studentskim domovima  „Studenski grad“ i „Karaburma“.

Direktor Studenskog centra Goran Minić poziva studente da se prijave i vakcinišu  kako bi na taj način zaštitili ne samo svoje već i zdravlje drugih ljudi.

„Vrata za masovnu vakcinaciju prva je otvorila Studentska poliklinika u Krunskoj ulici 57, odmah zatim i Studenski grad kao i dom za studente na Karaburmi. Tu su postavljeni mobilni punktovi za vakcinaciju studenata. Stavićemo na raspolaganje i sve naše druge objekte, ako je to potrebno“, kaže Minić za televiziju Studio B.

Direktor Studenskog centra  objašnjava i kako najlakše da se prijave svi studenti koji žele da se vakcinišu.

Sa druge strane Margareta Smiljanić predsednica konferencije Univerziteta Srbije podseća da je u toku i anketiranje studenata u studenskim domovima o zainteresovanosti za vakcinaciju.

Trenutna situacija u studenskim domovima u Beogradu  je bezbedna i stabilna, jer uprava domova zajedno sa studentima poštuje sve propisane epidemiološke mere.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana