UMETNOST I HUMANOST – ARTISTS ANONYMOUS (AA) ONLINE SHOP PR tekst, marketing

Objavljeno: 28.12.2020. 14:24 Izmenjeno: 28.12.2020. 14:24

Poštovani ljubitelji umetnosti, a pre svega humanosti,
Predstavljamo Vam Artists Anonymous (AA) ONLINE SHOP sa proizvodima autentičnog dizajna, za svakoga, za sve – jer lepota, dobrota i umetnost jedino mogu spasiti svet.

Artists Anonymous je kreativni kanal i neprofitabilna organizacija nastala 2017. godine od kada se posvećeno bavi socijalno angažovanim dizajnom, pod pokroviteljstvom Univerziteta Metropolitan. Sam koncept AA ONLINE SHOP-a je kreirala Madlena Dašić, profesorka Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, sa ciljem da mladi vizuelni komunikatori šalju značajne poruke za opšte dobro.
Umetnici iz Artists Anonymous-a ne samo da studiraju na Univerzitetu Metropolitan, već vredno rade i na socijalno angažovanim projektima. Kreirali su najnoviju kolekciju raznovrsnih proizvoda pod poznatim sloganom – „MI kreiramo, VI kupujete, ZAJEDNO doniramo”.
AA ONLINE SHOP je u saradnji sa Crvenim krstom Beograd, sva sredstva namenio za realizaciju programskih aktivnosti iz oblasti socijalne zaštite i brige, za socijalno ugroženu decu tj. za njihovo osnaživanje.

Umetnička dela različitih autora su implementirana na različitim prozivodima. Reč je o mladim ljudima, najsvežijim umovima kreativnog sveta, koji su odlučili da doniraju svoj rad, talenat, umeće i dizajn, i na taj način budu deo humanitarnih akcija Artists Anonymous-a. Proizvodi su osmišljeni za višenamensku upotrebu kako bi Vama svaki dan bio malo maštovitiji i autentičniji.

U izazovnoj godini koja je iza nas, pokretanjem inovativnog ARTISTS ANONYMOUS ONLINE SHOP-a, dajemo Vam mogućnost da svoju humanost izrazite na jedan novi i drugačiji način. Pogledajte naš zanimljiv asortiman proizvoda i pokloni ispod jelke će biti jedinstveni, kreativni i razlikovaće se od svih dosadašnjih – i sve to uz potpuno bezbednu online kupovinu i dostavu na Vašu adresu.

Odaberite nešto kreativno iz naše šarolike ponude, napravite svoju porudžbinu shodno ličnim afinitetima i učinite humano delo – jer sav prihod od prodatih AA proizvoda ide u humanitarne svrhe i deci kojoj je pomoć najpotrebnija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana