Uklonite vozila sa trase Maratona večeras do 22 časa tanjug

Objavljeno: 27.04.2024. 10:54 Izmenjeno: 29.04.2024. 11:31

JKP „Parking servis“ apeluje na sve građane, predstavnike firmi i organizacija da blagovremeno pomere svoja vozila sa trase 37. Beogradskog maratona zakazanog za nedelju, 28. april 2024. godine. Parkiranje vozila na trasi maratona neće biti dozvoljeno u vreme održavanja te manifestacije. Vozila, koja ne budu uklonjena sa trase maratona najkasnije do 22 sata u subotu, […]

JKP „Parking servis“ apeluje na sve građane, predstavnike firmi i organizacija da blagovremeno pomere svoja vozila sa trase 37. Beogradskog maratona zakazanog za nedelju, 28. april 2024. godine. Parkiranje vozila na trasi maratona neće biti dozvoljeno u vreme održavanja te manifestacije.

Vozila, koja ne budu uklonjena sa trase maratona najkasnije do 22 sata u subotu, 27. aprila, izmestiće ekipe „Parking servisa“, u saradnji sa Saobraćajnom policijom. Automobili će biti izmešteni na prvo slobodno parking mesto van trase maratona, radi pripreme staze i bezbednosti svih učesnika manifestacije.

Vozačima, koji nisu stigli da pomere svoje vozilo sa trase maratona, a imaju instaliranu aplikaciju za mobilne telefone „Parking servis“ sa unetom registarskom oznakom vozila, stići će obaveštenje o lokaciji na koju je automobil premešten.

Sve informacije o premeštenim vozilima vozači mogu da dobiju putem telefona Servisnog centra Grada Beograda 11-0-11.

Zahvaljujemo se svim vozačima i građanima Beograda na pomoći u organizaciji tradicionalnog Beogradskog maratona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 21°C

Vedro

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 27°C
Min: 15°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana