Uhapšeno 10 osoba, oduzeto više od 16 kg marihuane Tanjug

Objavljeno: 11.12.2018. 13:35 Izmenjeno: 11.12.2018. 13:35

U više odvojenih akcija u cilju suzbijanja trgovine narkotika uhapšeno je 10 osoba i oduzeto više od 16 kilograma marihuane, saopštio je  MUP.

Pripadnici MUP su oduzeli 16,7 kilograma marihuane, 356 tableta ekstazija i manja količina amfetamina.

Protiv još pet osoba podnete su krivične prijave u redovnom postupku.

Pripadnici MUP u Užicu uhapsili su M. C. (1958) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi u Sevojnu pronađeno je 15,6 kilograma marihuane.

Pripadnici MUP, UKP, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su L. G. (1996) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi pronađeno je oko 350 grama „skanka“.

Pripadnici MUP u Zaječaru uhapsili su B. L. (1973) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija, koje osumnjičeni koristi, pronađene su 343 tablete ekstazija.

Pripadnici MUP u Boru uhapsili su N. S. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa kuće i pomoćnih prostorija, koje koristi osumnjičeni, pronađeno je oko 330 grama marihuane, gasni pištolj i ručno pravljen samostrel.

Pripadnici MUP u Sremskoj Mitrovici uhapsili su S. L. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana osumnjičenog pronađeno je 350 grama marihuane.

Pripadnici MUP u Kragujevcu uhapsili su P. M. (1975) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pretresom stana, koji osumnjičeni koristi, pronađena je manja količina marihuane.

Pripadnici MUP u Kruševcu uhapsili su S. M. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga.

On je osumnjičen da je zajedno sa već uhapšenim I.K. (1980), radi dalje prodaje, držao veću količinu marihuane, spakovane u kofer u pvc kesama i teglama, koja je pronađena krajem jula.

Pripadnici MUP u Pančevu uhapsili su N. S. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On je osumnjičen da je prodao jednom muškarcu dva paketa sa oko 100 grama marihuane i jedan paket sa 55 grama amfetamina.

Pripadnici MUP u Somboru uhapsili G. D. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana i drugih prostorija, koje osumnjičeni koristi, pronađena je manja količina marihuane.

Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su S. I. M. (1991), rumunskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga.

Kod njega je pronađeno šest paketića sa manjom količinom marihuane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana