Ugovor sa dobavljačem jelke biće raskinut Tanjug

Objavljeno: 21.12.2017. 13:47 Izmenjeno: 21.12.2017. 16:51

Gradonačelnik Siniša Mali kaže da će ugovor za novogodišnju jelku koja je postavljena na Trgu republike biti raskinut, jer je, kako ističe, 83.000 evra mnogo za jelku. Ukoliko bilo šta zakonski nije urađeno kako treba, svi će biti pozvani na odgovornost, kaže Mali i ističe da će novac, ukoliko je dat, biti vraćen u budžet grada.

U međuvremenu, kompanija koja je dobila posao novogodišnje dekoracije saopštava da je spremna da sporazumno raskine ugovor sa Gradom o nabavci novogodišnje jelke i da je spremna da istu jelku pokloni Beograđanima, ukoliko se sa tim složi i gradska uprava. To će biti naš doprinos u ulepšavanju Beograda tokom novogodišnjih praznika, kažu u kompaniji i ističu da razumeju stav gradonačelnika Siniše Malog.

Gradonačelnik Beograda je ranije danas rekao da će ugovor sa dobavljačem jelke, koja je postavljena na Trgu Republike, biti raskinut.

„Zvao sam sekretara koji je to sprovodio i tražio sam da se raskine ugovor sa dobavljačem koji je dobavio tu jelku. Ukoliko bilo šta zakonski nije urađeno kako treba, biće svi pozvani na odgovornost”, rekao je Mali novinarima u Skupštini grada.

On je istakao da će novac, ukoliko je dat, biti vraćen u budžet grada.

Prethodno je šef odbornika Demokratske stranke u Skupstini grada Balša Božović, pred početka sednice, rekao da Grad Beograd 5.500 evra plaća jedan metar plastistične jelke visoke 18 metara.

One Response to “Ugovor sa dobavljačem jelke biće raskinut”

  1. Savatije каже:

    A ko je ugovor potpisao? Zar ne treb da bude smenjena ta osoba?
    Zar niko nije proveravao vrednost ugovora? Po sistemu ako-prodje-prodje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana