U susret Drugom HRM kongresu u Srbiji – kod robota po posao Studio B

Objavljeno: 14.02.2019. 11:01 Izmenjeno: 14.02.2019. 11:04

Roboti odavno uzimaju ljudima radna mesta, a da li će u budućnosti odlučivati i o tome ko će biti zaposlen? O ovoj i drugim gorućim temama zapošljavanja biće reči na Drugom HRM kongresu, zakazanom za 25. februar u Beogradu.

Na ovom centralnom događaju za HR menadžment Srbije, u hotelu Crowne Plaza, okupiće se 300 HR profesionalaca, dok na panelima učestvuje 35 HR direktora iz vodećih kompanija u Srbiji, kao što su NCR Corporation, Hemofarm, Fresenius Medical Care, Atlantic Grupa, Direktna banka, Elektromreža Srbije, Kappa Star Group, Roaming Group, Telekom Srbija, ViP Mobile, Delhaize Srbija, Mercator-S, SBB, SR Technics, JT International, SAGA, Michelin, Continental, Elixir Group, Falke Srbija, Knjaz Miloš, Philip Morris i druge.

„Karakteristika HRM kongresa je da svi panelisti dolaze iz prakse i to sa najviših pozicija u najboljim kompanijama u Srbiji. Na Drugom HRM kongresu oni će razgovarati i o tome da li Srbija ostaje bez radnika u fabrikama, da li je za našu zemlju bolje da razvija IT kompanije ili klasične fabrike, kako motivisati zaposlene i kako rešiti sukob generacija: 25-godišnjeg milenijalsa i dvostruko starijeg zanatlije“, kaže Bojan Šćepanović, direktor Menadžment centra Beograd, najveće kompanija za obuke u Srbiji, koja je organizator HRM kongresa, Kaizen kongresa i Kongresa Controllera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana