U nevremenu koje je zahvatilo Kaluđericu, teško oštećeno 15 kuća Studio B

Objavljeno: 21.06.2016. 16:18 Izmenjeno: 22.06.2016. 21:42

Ekipa Studija B posetila je Kaluđericu koja je najviše oštećena tokom jučerašnjeg nevremena. Prema nezvaničnim podacima kriznog štaba opštine Grocka, teško je oštećeno 15 kuća, a neki stanovnici u oštećenim objektima više ne mogu da žive.

Kao posle zemljotresa. Tako su izgledale neke kuće i dvorišta u Kaluđerici. Svuda se uklanja šteta i domovi se ubrzano štite od prokišnjavanja ili obezebeđuju u slučaju novih nepogoda.

Kuća Ivice Kovačevića, koji tu živi sa ženom i dvoje dece, ostala je bez krova. U vreme oluje nisu bili u njoj. Krov je, kaže, nedavno postavio.

A oni koji su bili u svojim domovima u trenutku oluje kažu da takvo nevreme nisu ranije videli. Sve se dogodilo u par minuta, crepovi su leteli svuda. Jedna osoba, koja je u trenutku oluje nameštala krov, povređena je i završila je u urentnom centru.

Jako nevreme u Beogradu je uzrokovalo izlivanje vode iz kanalizacija, pad drveća. Najviše vode izlilo se u opštini Palilula, delovima Zemuna, a na Autokomandi jedno vozilo je bilo zaglavljeno u vodi. Auto moto savez Srbije upozorava vozače da u slučaju nevremena vozila zaustave na prvom parkingu ili bezbednom mestu pored puta.

Republički hidrometereološki zavod upozorava da će se ovakvo vreme zadržati i narednih nekoliko dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana