Ukida se trolejbuska linija 40 u nedelju, izmene prevoza u Velikoj Moštanici Beoinfo

Objavljeno: 12.06.2020. 09:04 Izmenjeno: 12.06.2020. 13:13

U nedelju, 14. juna, biće ukinuta trolejbuska linija 40 a biće uspostavljena privremena autobuska linija 40A. Izmene prevoza u Velikoj Moštanici.

Padovi na trolejbuskoj kontaktnoj mreži, koje će izvoditi OJ „Elektrograđevinska operativa” Javnog komunalnog preduzeća „GSP Beograd”, u zoni raskrsnice ulica Cvijićeve i Draže Pavlovića, prouzrokovaće u nedelju, 14. juna, promenu režima rada linije javnog prevoza, saopšteno je iz JKP „GSP Beograd”.

U nedelju, 14. juna, biće ukinuta trolejbuska linija 40 (Zvezdara – Banjica 2), a biće uspostavljena privremena autobuska linija 40A (Zvezdara – Banjica 2), koja će saobraćati trasom trolejbuske linije 40.

 

Izmena režima javnog prevoza tokom izvođenja radova u Velikoj Moštanici

Tokom izvođenja radova na čišćenju kanala i rekonstrukciji Ulice Dobrivoja Jovanovića u Velikoj Moštanici, u zoni raskrsnice sa putem Sremčica-Ostružnica, u nedelju, 14. juna, doći će do promena u radu linije 513, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja Ulice Dobrivoja Jovanovića na toj deonici, pa će vozila sa linije 513 saobraćati na skraćenoj trasi, a promenu smera kretanja će vršiti neposredno ispred zone radova, odnosno ispred raskrsnice Ulice Dobrivoja Jovanovića i puta Ostružnica-Sremčica.

U zoni privremene okretnice uspostavlja se stajalište „Velika Moštanica (groblje) 1” (gledano u smeru ka Velikoj Moštanici), neposredno posle zone radova, odnosno 70 metara posle raskrsnice Ulice Dobrivoja Jovanovića i puta Ostružnica-Sremčica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana