Takmičenje povodom jubileja „Zelenila” Beoinfo

Objavljeno: 25.10.2019. 15:45 Izmenjeno: 25.10.2019. 15:45

Povodom proslave 90 godina od osnivanja, JKP „Zelenilo – Beograd” organizovalo je takmičenje zaposlenih u orezivanju stabala i sadnji sezonskog cveća, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

Takmičenje u orezivanju stabala odvijalo se na prostoru blokova 1, 2, 3 i 5 na Novom Beogradu, dok je takmičenje u sadnji cveća održano u parku Milutin Milanković, u parku Kalemegdan, pored šetališta i Paviljona „Cvijete Zuzorić”, kod spomenika Njegošu, u parku Lep izgled, na Studentskom trgu i kod KBC „Dragiša Mišović”.

Tokom takmičenja orezano je 1.285 stabala, što je doprinelo lepšem, svetlijem i uređenijem prostoru na kome su takmičari odmeravali svoje snage, što je obradovalo i stanare.

Prvo mesto u takmičenju u orezivanju stabala teleskopskom testerom osvojila je ekipa Područja „Dvoredi Tašmajdan”, drugo mesto je osvojila ekipa Komunalne službe, dok je treće mesto pripalo ekipi Područja Novi Beograd 1. Prvo mesto u takmičenju u sadnji sezonskog cveća osvojila je ekipa Područja Stari grad, drugu nagradu osvojile su članice tima Novi Beograd 2, a treće mesto osvojila je ekipa Područja Savski venac.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana