Stefanović:Biće ozbiljnih investicija u Mirijevu Tanjug

Objavljeno: 07.02.2018. 21:18 Izmenjeno: 07.02.2018. 21:18

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović obišao je naselje Mirijevo na Zvezdari, gde je u razgovoru sa građanima poručio da samo zajedničkim radom, i uz konsultaciju sa građanima, Beograd može da se gradi i razvija, najavljujući i ozbiljna ulaganja u tom naselju.

 FOTO TANJUG / SNS / bb

„Prvo mora da se uloži novac tamo gde ga nije bilo dovoljno u prethodnih 50 godina i to je naša politika. Da prvo damo onim ljudima koji su najteže živeli, najviše patili. Mirijevo je zaslužilo mnogo više pažnje, zaslužilo je mnogo više investicija i mi to nameravamo da uradimo.

U prethodne tri godine u ove delove je uloženo oko 350 miliona evra, i dalje nije dovoljno, a naši prethodnici su uložili 150 miliona. U sledeće četiri godine moramo da uložimo još 500. Pričamo o ozbiljnim investicijama, zato što bez ozbiljnih investicija nema ni ozbiljnih rešenja“, rekao je Stefanović.

On je naglasio da pored toga što je neophodna izgradnja vodovodne i kanalizacione infrastrukture u svim delovima Beograda, prioritet je i da se građanima obezbede kulturni sadržaji, urede zelene površine i izgrade škole, vrtići, igrališta i parkovi.

Podsetio je da se u proteklih 50 godina nije ulagalo u naselja koja nisu blizu centra grada, što je sramota onih koji su u prethodnim godinama upravljali Beogradom i dodao da je ulaganje upravo u ta naselja politika Srpske napredne stranke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana