Stefanović: Steže se obruč oko ubice pevačice Tanjug

Objavljeno: 21.04.2016. 10:12 Izmenjeno: 21.04.2016. 11:48

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da se steže obruč oko ubice pevačice Jelene Krsmanović i dodao da policija ima situaciju pod kontrolom.

Stefanović kaže da ne može da govori o detaljima istrage kako ne bi narušio njen dalji tok i podsetio da na rasvetljavanju tog slučaja radi veliki broj ljudi iz Odeljenja za ubistva.

„Razgovarao sam sa tim ljudima samo da ih ohrabrim, jer znam da odu sa posla u jedan, dva noću i dođu na posao u sedam. Bezbroj puta su prošli sve scenarije, vodili su od početka dobro istragu, znaju šta rade“, rekao je Stefanović za Pink.

On je dodao da policija radi dobro posao, da se steže obruč oko ubice i da policija ima situaciju pod kontrolom, da znaju dosta informacija.

Stefanović kaže da je veliki pritisak javnosti, da stalno sluša pitanja kada će slučaj biti rešen, ali da on ne želi da vrši dodatni pritisak na ljude koji vode istragu.

Svakog trenutka, kako kaže, očekuje poziv da mu kažu „ministre završili smo posao, našli smo ubicu, znamo tačno ko je to uradio“.

„Ne želim ja da vršim dodatni pritisak na te ljude. Zahvalan sam im jer znam koliko rade težak posao“, rekao je ministar policije i dodao da ima poverenje u ljude koji vode istragu da će vrlo brzo doći do rešenja.

On je dodao da su informacije koje se pojavljuju u medijima uglavnom neistinite ili poluistinite.

„Novinari vide da policija kuca na nečija vrata i odmah pišu za tu osobu „evo ga mogući ubica“, zaključio je Stefanović.

Bežzivotno telo pevačice „Granda“ Jelene Marjanović pronađeno je 3. aprila, u kanalu u beogradskom naselju Borča.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana