Stefanović: Slučaj ubijene pevačice polako dobija epilog Tanjug

Objavljeno: 14.02.2018. 12:47 Izmenjeno: 14.02.2018. 12:47

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će doneti pravdu, izjavio  ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

„Što se tog slučaja tiče, policija je svoj deo posla uradila i mi sprovodimo sve što je potrebno, po zahtevima Višeg tužioca u Beogradu. Da li će biti novih osumnjičenih za različita dela vezana za ovaj slučaj, ne mogu to da vam kažem, o tome će odlučiti Tužilaštvo, kada sagleda sve dokaze“, rekao je Stefanović novinarima.

Važno je, podvlači ministar, da građani shvate da je to bio vrlo kompleksan slučaj, da zna da je „ljudima delovalo da je trajalo dugo“, ali naglašava da bi mnogo opasnije bilo da se „radilo na brzinu“ i da na kraju, „zbog nedovoljno dobro prikupljenih dokaza, dobijemo oslobađajuću presudu“.

„Onda to svakako nije pravda za ubijenu Jelenu, koja je zaslužila u najmanju ruku, posle tako mučnog ubistva da dobije neki vid pravde, ona i ljudi iz njene porodice, da se vidi da su oni koji su počinili ubistvo dobili zaslužene kazne“, rekao je Stefanović.

Ono što jeste dobro, podvlači on, taj slučaj polako dobija svoj epilog, odnosno da će moći da se ide na suđenje, koje će, nada se ministar, doneti pravdu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana