Stefanović: Nećemo stati dok ne nađemo Moniku Tanjug, Studio B

Objavljeno: 27.12.2019. 13:34 Izmenjeno: 27.12.2019. 20:10

Skoro 500 policajaca intenzivno traga za devojčicom Monikom Karimanović, koju je, kako se sumnja, oteo Ninoslav Jovanović, „Malčanski berberin“. Policija neće stati dok ne pronađe devojčicu, kaže ministar Stefanović.

„Naš apsolutni prioritet je da pronađemo Moniku Karimanović živu i zdravu i da je vratimo porodici, a da monstruma koji ju je oteo privedemo pravdi i smestimo iza rešetaka“, rekao je Stefanović na predstavljaju ovogodišnjih rezultata rada MUP.

On je preneo novinarima da su poslati dodatni pripadnici policije u okolinu Knjaževca, tako da 470 pripadnika policije učestvuje u aktivnoj potrazi za Monikom.

Stefanović je istakao da je reč o najiskusnijim operativcima Uparve kriminalističke policije, Žandarmerije, Uprave granične policije, službenika policijskih uprava u Nišu i Zaječaru, sve lokalne snage, kao i helikopterska jedinica.

„Tokom prethodne noći pretraživali smo teren uz pomoć termovizijskih kamera, sva tehnička preimućstva koja su nam na raspolaganju i nećemo stati dok ne pronađemo Moniku“, rekao je Stefanović.

Ministar je zahvalio i lovcima, kojih, kako je rekao, više od 100 aktivno učestuvuje u potrazi, kao i svima koji su prethodnih dana slali poruke, uključili se u potragu dronovima, ponudili opremu, tehniku ili svoje vreme.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana