Stefanović: Imamo energije da radimo i rešavamo probleme Tanjug

Objavljeno: 25.02.2018. 16:59 Izmenjeno: 25.02.2018. 16:59

Spremni smo da se uhvatimo u koštac sa problemima koji nisu rešavani i do 30 godina, poručio je predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović, pred oko 400 Voždovčana.

On je istakao da se uoči svakih izbora postavlja pitanje zašto glasati baš za neku određenu izbornu listu i da je u slučaju liste “Aleksandar Vučić -Zato što volimo Beograd!” odgovor zbog ljudi koji se na njoj nalaze i koji su spremni da neumorno rade kako bi život na celoj teritoriji Beograda bio jednako kvalitetan.

„Ovaj tim ima dovoljno energije, strpljenja i snage da dođe među svoje građane, da obiđe svaki deo svake opštine u Beogradu i da razgovara o problemima koji su tu od pre 30 godina, neki od pre pet godina, ali svakako problemi koji moraju da se rašavju danas“, rekao je Stefanović.

Stefanović smatra da rešavanje komunalnih pitanja nije jedini posao lokalne samouprave i da opštinska vlast mora da bude sveobuhvatna, što je dosadašnja vlast i pokazala, time što je i na lokalnom nivou pokušavla da pronađe rešenja za širok spektar izazova, od otavarnja prostora za privatne kompanije, do zapošljavanja mladih i brige o penzioneriuma.

„Trudili smo se da ukljućimo i mlade i penzinere u društveni život, jer nije samo stvar u tome koliko dana u životu prođe, već kako izgledaju ti dani, i tome opština mora da se posveti“, istakao je Stefanović.

On je istako važnost realizacije velikih projekata poput Beograda na vodi i izgradnje metroa, ali i naglasio da je za takvu vrstu projekata naophodna vlast koja je jedinstvena, koja razmišlja ne o svom džepu, već o tome kako da nešto uradi za svoj narod.

„Naš posao je da se prihvatimo teškog rada, to je zadatak koji smo dobili od našeg predsednika Aleksandra Vučića, nema bežanja od teškog posla, nema sklanjanja od teškog rada, narod od nas to očekuje“, rekao je Stefanović.

Na skupu je govorio i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Savić pozvao je građane da izaberu ljude koji su spremni da vredno rade.

Kandidat za odbornika Aleksandar Mirković izrazio je zadovoljstvo što se nalazi na izbornoj listi sa ljudima kojima je glavna misao da Beograd nastavi da se razvija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana