Stefanović: Ciljevi SNS uvek realni Tanjug

Objavljeno: 27.10.2019. 14:12 Izmenjeno: 27.10.2019. 14:12

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović istakao je, povodom stranačke slave, da Srbija danas, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i ljudima iz SNS, ima drugačiju budućnost i ugled, a da su ciljevi, kao i u prošlosti, uvek realni.

Stefanović je  rekao da je stranka osnovana zbog promena u Srbiji koje znače bolji zivot, a da su rezultati doprineli da ljudi mogu da veruju u budućnost.

„Važna poruka koju smo uvek pokušavali da postavimo članovima jeste da shvate da nikada nećemo biti stranke elite, već naroda i razgovora sa svima, da će uvek biti prostora da se uključe neki novi ljudi. Ostajemo posvećeni i dalje tom planu“, naglasio je on.

Najavio je da će predsednik Vučić večeras, u obraćanju u Novom Sadu, članovima i građanima predstaviti nove ciljeve za budućnost, dodajući da se stranka nikada ne zadovoljava postignutim ciljevima, već želi uvek više.

„Sve što smo uradili predstavljamo govoreći dobro je, ali želimo još. Kada je Vučić prošle godine govorio da će Srbija sledeće godine biti još snažnija, da će biti još bolje plate i manja nezaposlenost, mnogi nisu verovali, ali sada vide da se ostvarilo. Želimo da ostvarimo nove ciljeve koje treba da donesu dalja veća primanja građanima, napredak države u svim sferama i od Srbije naprave državu u kojoj žele da ostanu građani“, objasnio je on.

Istakao je da su ciljevi, koje je sebi SNS postavila, realni, podećajući da je 2012. kada je nezaposlenost iznosila 26 odsto, najavila stranka da će značajno smanjiti broj nezaposlenih, a u to niko nije verovao, a da je danas na 10,2 procenata.

„Sve fabrike su deo nasleđa Vučića i SNS, podržali smo državne institucije i dali snagu ljudima koji su hteli da rade za zemlju. Zbog toga smo doveli investitore. Danas imamo drugačiju budućnost i ugled. Kada postavimo nove ciljeve uvek ih postavimo u realnim rokovima. Kada smo govorili da ćemo svake godine graditi najmanje 50 kilometara autoputeva, to smo činili, kada smo rekli da ćemo imati jaču policiju i vojsku, to smo uradili, isto i kada smo najavili da će prosečna plata biti 500 evra. Naš program je omogućio to“, podvukao je Stefanovcih.

Naglasio je da je veliki rad, posvećenost narodu, ali i politika predsednika Vučića nezavisne Srbije, koja brine o svojim interesima, doprinela tome.

„Borili smo se za to da Srbija bude zemlja svih svojih građana, koja vodi računa o svojim interesima“, kazao je Stefanović.

Osvrnuo se i na nedavne napade i pretnje opozicionih stranaka iz SzS, rekavši da je to skandalozno.

„Prete ženama i ljudima koji samo rade svoj posao, sudijama, tužiocima, učiteljima, samo zato što se nekom od njih ne sviđaju. To je skandalozno“, rekao je Stefanović.

Kazao je da moraju da shvate da to nije ono što zele građani, jer građani žele stabilnost i mir.

Prema njegovim rečima, pretnje su opasna poruka društvu da bi neko mogao da se vrati na vlast samo da bi političari odlučivali ko će da bude uhapšen, da bude sudija ili tužilac.

„Pretili su da će da zatvaraju fabrike stranih investitora, a ja im poručujem: “Prestanite da se bavite time“. Zahvaljujući takvoj politici, oni imaju sve manju podršku, ali stvaraju i probleme svojoj zemlji“, poručio je on.

Stefanović je naglasio da političari treba uvek da imaju interes zemlje na umu, a ne kako će neko od njih da postane multimilijarder na grbači naroda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana