Stamatović: Sutra predajemo RIK-u potpise Beta

Objavljeno: 11.03.2017. 20:49 Izmenjeno: 11.03.2017. 21:01

U predsedničku kampanju krećem iz Srebrenice, iz mesta koje je u poslednjem ratu obeleženo kao mesto u kome je srpski narod označen kao genocidan i zbog čega je cela naša nacija žigosana kao jedini krivac, a istina je sasvim drugačija, jer je srpski narod u BiH podjednako bio žrtva kao i bošnjački, izjavio Milan Stamatović.

Stamatović je ovo  izjavio povodom obeležavanja Dana Opštine Srebrenica, na kojoj mu je uručena plaketa za doprinos razvoju i afirmaciji ove opštine.

Došao sam u Srebrenicu i da posetim crkvu Pokrova Presvete Bogorodice, da se poklonim moštima Svetog Despota Stefana Lazarevića i da uzmem blagoslov za početak svoje predsedničke kampanje, kaže Stamatović .

On dodaje da je bez obzira na sve nedaće i malverzacije kojima se režim služio tokom prikupljanja potpisa, časni srpski narod prepoznao u njemu poštenog kandidata i da je zahvaljujući tome u predviđenom roku uspešno prikupio sve potpise za kandidaturu koja će biti predata sutra, 12. marta, Republičkoj izbornoj komisiji u 14 časova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana