SRS: Da nastavimo započete projekte na Paliluli Tanjug

Objavljeno: 23.01.2018. 13:22 Izmenjeno: 23.01.2018. 13:22

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda, Miljan Damjanović, obišao je danas naselja na levoj obali Dunava koja pripadaju Opštini Palilula, a poručeno je da će SRS insistirati da se projekti započeti u toj opštini, u kojoj participiraju u vlasti, nastave i u ovoj godini i narednoj godini.

Zamenik predsednika Opštine Palilula, Darko Paunović, upoznao je Damjanovića kako sa problemima na opštini, tako i sa onim što je urađeno u prethodnih 18 meseci otkako je Srpska radikalna stranka deo vlasti na Paliluli.

„SRS je tražila da se iz kapitalnog budžeta, koji je dobijen od grada Beograda, deo u vrednosti od 100 miliona dinara iskoristi za asfaltiranje putne infrastrukture. Asfaltirane su 42 ulice na levoj obali Dunava u toku 2017. godine. Mi ćemo, kao SRS, insistirati na tome da se nastavi sa ovim projektima i u narednoj godini, kao i u godini koja dolazi nakon nje, da bi se sve ono što nikada nije bilo pokriveno asfaltom konačno završilo u toku ove godine“ rekao je Paunović.

Kako je naveo, podržali su inicijativu posle koje je u 2017. godini presvučeno recikliranim asfaltom negde oko devet kilometara atarskih puteva na teritoriji Borče, Ovče, Krnjače i Preliva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana