SRC ,,25. maj – Milan Gale Muškatirović” Studio B

Objavljeno: 22.08.2019. 18:00 Izmenjeno: 22.08.2019. 18:06

Iako je osnovan davnih 70ih na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, pokraj ušća Save u Dunav, mnogima omiljeni Sportsko-rekreativni centar ,,25. maj – Milan Gale Muškatirović” doveden je na rub postojanja.

Sportsko rekreativni centar ,,25. maj – Milan Gale Muškatirović” bio je politički plen odlazećem predsedniku opštine Stari Grad Marku Bastaću i bivšem gradonačelniku Draganu Đilasu da bi finansirali svoje kampanje, dok radnici tog objekta više od pet meseci nisu primali platu, ističe novi direktor sportsko-privrednog društva ,,25. maj – Milan Gale Muškatirović” Jovan Knežević. Dodaje da je ubrzo nakon promene rukovodstva koje je postavio Grad Beograd situacija počela da se menja nabolje i da će taj sportski centar koji je bio na rubu funkcionisanja oživeti u punom sjaju.

Razlog za to jesu bahatost i bezobrazluk odlazećeg predsednika opštine Stari grad Marka Bastaća i bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa koji su svesno urušavali taj sportski gigant, objašnjava novi direktor sportsko privrednog društva ,,25. maj – Milan Gale Muškatirović” Jovan Knežević. Od brojnih primera njihove nemarnosti za opštinu Knežević navodi da su u jedinom opštinskom javnom preduzeću, ovom sportskom centru, plate kasnile više od pet meseci dok je Bastać skoro 170 miliona dinara uplaćivao agencijama za pribavljanje dodatnog radnog angažovanja koje, kako kaže Knežević, nije bilo potrebno.

Smena rukovodstva sportskog centra donela je promene. Knežević navodi da je najpre cena karte za otvorene bazene sa 250 spuštena na 200 dinara, a kvalitet održavanja higijene, na oduševljenje posetilaca, podignut. On potvrđuje da će se nastaviti u tom smeru jer sadašnje rukovodstvo ima velike vizije koje Milan Gale Muškatirović kao centar sa velikim potencijalima može da ponudi.

Ipak, posla će biti mnogo jer u infrastrukturu nije ulagano pa su prokišnjavanje krovova i otpadanje fasade među prvim problemima koje treba rešiti, najavljuje Knežević. Zaključuje da će aktuelno rukovodstvo raditi u službi građana čije će zahteve u najkraćem roku ispuniti.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana