SNS u Nišu: DS pokazala da je zloupotrebljavala funkcije Tanjug

Objavljeno: 17.12.2017. 21:44 Izmenjeno: 17.12.2017. 21:44

Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš saopštio je danas da je Demokratska stranka još jednom pokazala ono što građani Niša i Srbije već odavno znaju – da su oni, dok su vršili vlast, javne funkcije koristili radi sticanja lične i stranačke koristi, na štetu građana i bez poštovanja nadležnih državnih institucija čije su ingerencije tada rado uzurpirali.

„Rezultati takve politike, koje su oni 2012. godine ostavili građanima i novoj vlasti, jesu: 5 milijardi dinara neisplaćenih i prenetih obaveza budžeta Grada Niša, 21,5 milion evra zaduženja po osnovu kredita i javna komunalna preduzeća na ivici kolapsa“, navodi se u saopštenju.

SNS, kao politička stranka koja je odgovorna prema građanima Niša i Srbije, trudi se da opravda poverenje dobijeno na izborima i obavlja vlast tako da svakim danom učini život građana boljim i lakšim i da izvuče Niš i Srbiju iz stanja u koje su ih doveli DS i njeni sateliti, upravo vodeći politiku kakvu su naveli u svom saopštenju.

„SNS još jednom ponavlja da su svi građani Srbije jednaki pred zakonom i da nadležni državni organi uživaju bezuslovnu podršku za rasvetljavanje svih krivičnih dela, bez obzira na stranačku pripadnost njihovih počinilaca, što nije bio slučaj u vreme vladavine DS“, piše u saopštenju.

SNS ističe da nastavlja da vodi politiku poštovanja državnih institucija i vrši vlast u interesu svih građana Niša, kako bi se obezbedio kontinuirani razvoj Grada i realizovali investicioni projekti započeti prethodnih nekoliko godina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana